Intensyviai pieniškas ir labai kreminis baltas šokoladas, pagamintas iš trijų skirtingų šalių – Dramblio Kaulo Kranto, Ganos, Ekvadoro – atrinktų kakavos pupelių mišinio, siekiant išgauti tobulai harmoningą, sodrų skonį. Šokoladas savo unikalų skonio profilį lėmė didelis kakavos kiekis, gaunamas iš geriausių pupelių. Jam būdingas vidutiniškai saldus, lengvas skonis su stipriai pastebimomis pieno natomis. Dėl kreminės konsistencijos šokoladas puikiai tinka įvairiems tikslams – formavimui, glaistymui, pilstymui, aromatinimui ir daugeliui kitų. Be to, lengvas ir malonus šokolado skonis puikiai dera su įvairiais ingredientais ir aromatais. VELVET – tai baltas belgiškas šokoladas, kuriame kakavos kiekis ne mažesnis kaip 32,0% (grynas kakavos sviestas).
Įspėjame, kad esant aukštesnei oro temperatūrai, transportavimo metu, šokoladas gali nuo šilumos pasilydyti.
Reviews
There are no reviews yet.